کد خبر 441268
تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۳

مدیر حوزه ریاست موسسه موضوع شناسی احکام فقهی با اشاره به استقبال کم نظیر خانواده‌ها از موزه فقه و زندگی، گفت: در شب‌های ماه مبارک رمضان حدود 500 تا 700 خانواده از موزه فقه و زندگی بازدید می‌کنند.

به گزارش مشرق، حجت الاسلام محمد کیانی، مدیر حوزه ریاست موسسه موضوع شناسی احکام فقهی، با اشاره به استقبال خانواده ها از موزه فقه و زندگی، گفت: در شب های ماه مبارک رمضان حدود 500 تا 700 خانواده از موزه فقه و زندگی بازدید می کنند.

وی افزود: موزه فقه و زندگی یک کار جدیدی از سوی موسسه موضوع شناسی احکام فقهی در جهان اسلام است که همه مسلمانان اعم از شیعه و سنی می توانند از این محیط بهره ببرند.

حجت الاسلام کیانی با اشاره به هدف راه اندازی این موزه، اظهار داشت: موزه فقه و زندگی به مردم کمک می کند تا بهتر و بیشتر با احکام شرعی آشنا شوند و بدانند که هر آنچه که در زندگی خود می بینند یک یا چند حکم فقهی در پشت آن مخفی است و اگر با دقت نگاه کنند می توانند با حکم آشنا شوند.

مدیر حوزه ریاست موسسه موضوع شناسی احکام فقهی خاطر نشان کرد: با توجه به این که موزه فقه و زندگی یک موزه است در آن با چیزهایی که زیبایی و جلوه بیشتری دارد مواجه خواهید شد و در کنار آنها احکام آن مسائل را هم یاد خواهید گرفت.

وی تصریح کرد: اصلی ترین فلسفه موزه فقه و زندگی این است که مردم یاد بگیرند که همه چیز زندگی مخلوط با احکام دین است و نیاز دارند که این احکام را یاد بگیرند و فلسفه دیگر این موزه سپری کردن اوقات و فراغت در یک محیط سالم و جذاب و دینی است که فرد بعد از بازدید حداقل با حکم بیست مسأله دینی جدید به صورت نامحسوس آشنا می شود.

حجت الاسلام کیانی تصریح کرد: متأسفانه مسأله ای که در جهان تشیع مغفول است بحث فقها می باشد از آنجایی که در کشور موزه های از جمله موسیقی و فیلم و سینما داریم ولی در بحث فقها سرمایه گذاری نشده است تا میراث عظیم فقها و علمای خود را بتوانیم حفظ کنیم و این موزه اندکی از این وظیفه را بر دوش دارد و این موسسه در نظر دارد زندگی نامه و آثار باقی مانده3000 عالم دینی در حال بررسی است تا در کنار موزه فقه و زندگی گنجینه فقها راه اندازی شود.

عضو شورای سیاستگذاری ستاد ترویج احکام کشور ابراز داشت: در آینده نزدیک موزه فقه و زندگی با همکاری شهرداری و شورای شهر قم به مساحت چند هزار متر در بلوار پیامبر اعظم احداث خواهد شد.

حجت الاسلام کیانی عنوان کرد: موزه فقه و زندگی در شب های ماه مبارک رمضان از ساعت 10شب تا 1 بامداد بر روی بازدیدکنندگان باز است و بعد ماه رمضان صبح و عصر به صورت دائم برقرار خواهد بود.

وی در پایان با اشاره به غرفه های موجود در این موزه، گفت: غرفه کودک، فروشگاه محصولات احکام دین، غرفه عبادت، غرفه جانداران و احکام خوردنی ها و غرفه مسائل ضاله از جمله غرفه های موزه فقه و زندگی است.

گفتنی است، موزه و فقه زندگی واقع در قم، بلوار صدوق، خیابان مفتح، تقاطع مالک اشتر، پلاک 205 است.
منبع: رسا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس